За продажба Къща, Gort, Galway, Ирландия, Wren's Nest, Shanaglish

За продажба - Cod. 40066

  • Типология: Къща
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Покани са оферти за този наистина уникален имот на спокойно, частно място в Южен Голуей, на една миля от границата с Клеър, близо до Бурен, Океан и Дивия Атлантически път и все пак, на кратко разстояние до магистрала, свързваща с Лимерик, Енис, Шанън, Голуей и по този въпрос - Дъблин!

Завършването му ще бъде завършено през лятото на 2020 г., Южно лице, A2 с енергийна оценка, ECO къща (предвидено да работи без разходи и като самостоятелно устойчиво поради възобновяеми енергийни източници и първокласна топлоизолационна изолация !!!) включва 2 спални и кухня с отворен план -семейна стая заедно с баня и таванско помещение с планирано допълнително разширение, което може да помести още 2 спални или много голяма дневна с мокро помещение и втора баня, в зависимост от предпочитанията на купувача, или би било идеално толкова голяма многофункционална оранжерия, колкото гледка към околните са най-зрелищни!

Той е построен като потенциален дом за пенсиониране за професионална двойка, но може да служи еднакво за създаване на семейство или като дом за почивка. Тази къща се предлага с много лична градина от 0,8 акра, която е съставена от много редки и ефектни, бавно растящи дървета и предлага завладяващо и достатъчно пространство за цялото семейство за игра и работа. Има превъзходна възможност да станете самостоятелни и да отглеждате собствена храна и т.н. с дадени съвети.

Къщата е построена по най-висок стандарт и само най-добрите материали се използват и проектират и изграждат от специалисти по устойчиво строителство за собствена употреба, така че да няма изрязани ъгли! Собственият кладенец и никога няма недостиг на вода, новата пречиствателна станция и къща за биоцикли трябва да се отоплява с въздух-вода и да има вентилация за рекуперация на топлина за здравословен и безплатен живот! Продавачът ще завърши работата (в зависимост от разходите !! !) и позволява окончателно докосване на финала, избрана от нов собственик след изплащане на депозита, толкова идеален сценарий за всеки, който иска да слезе от RAT-RACE и да се установи в положителна среда и да живее вместо да гони собствените си опашки!

Моля съобщение, използвайки системата тук, текст или нещо приложение, не може да отговаря на обаждания atm. но вие сте добре дошли на имейла и аз отговарям доста бързо!
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОВА НАЙ-УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПАРИМ !!!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB