За продажба Ферма, Kenmare, Kerry, Ирландия, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

За продажба - Cod. 34855

  • Типология: Ферма
  • Област: 6890 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Фъргюсън
малка ферма в грандиозния S.W. от Ирландия

Тази привлекателна ферма за 6,89 ха в околностите на Кенмаре, перлата на пръстена на Кери и една от най-популярните спирки на Дивия атлантически път е най-дългият дефиниран крайбрежен маршрут в света.

Homestead е само на 4,5 километра от центъра на Кенмаре и е закътан в спокойна подкова долина в средата на провинцията. Farm Rowandale предлага уникална възможност да правите бизнес в красива част на Southwest Kerry, да бъдете градинар и да запазвате коне, едър рогат добитък или овце.
Оферирането за този имот започва от € 338,000.

Алеята води първо към красива къща, която е била почитана и поддържана от 1999 г. насам. Тя разполага с 2 спални с таванска стая и общо 90 квадратни метра. Разтегателна дневна от 2007 г., с невероятни прозорци, доминиращи изцяло южен изглед към околните околности и планини. Къщата е защитена от двете страни с 1.25ha зряло горско стопанство от смърч и смесено дърво, които се използват за продажба на коледни елхи в продължение на години и за събиране на дърва за печката. Къщата е напълно оборудвана с подово отопление, което се загрява от слънчеви енергийни тръби с резервно зареждане от маслена горелка.

Освен това има голяма 56 m² напълно изолирана и оборудвана работилница и офис сграда. Този семинар понастоящем се използва за направата на 8000 ръчно приготвени натурални козметични кремове от Lanolia.ie годишно, с билкови екстракти от билки, отглеждани в градините. Витрина за това, колко добре може да се развива малък бизнес в гостоприемство.



Фермата разполага и с голяма зеленчукова градина с площ от 0,5 ха, разполага с 30 постоянно повдигнати легла и 15-годишна биологична и биоразнообразна история на растежа. Той има политунел от 12 м до 5 м,
16-метрова оранжерия Venlo с единичен обхват, изолиран сушилен контейнер и контейнер за съхранение с помещение за съхранение между тях. Мобилен дом / хижа от 49 квадратни метра предлага помещения за настаняване или работно пространство, в непосредствена близост до градините, идеални за настаняване на WWOOFer или за създаване на градински магазин за местната общност.

Тази ферма е създадена и за любителите на кон, с конюшни, затворен манеж от 22 м до 30 м, наскоро реновирани и реселени и оградени полета с площ от 1.68 хектара, заобиколени от естествени гори. Също така има пасище, ​​което е подходящо за по-издръжливи пони породи, кози или овце.

Имотът получава вода от природен извор, който се споделя с настоящите собственици, градините и оранжерията имат свое собствено отделно природно водоснабдяване от планинския поток.

За € 338 000 Rowandale Farm предлага уникална възможност да работите и да живеете в красива част на South Kerry, да бъдете самостоятелни и да държите коне или говеда.

Обща площ: 6.89km2.
Къща: 90m2, 4 стаи, 1 баня / тоалетна.
Работилница: 56m2, снабдена с офис, складово и производствено пространство.
Паарденарена и конюшни: 670m², с 2 конюшни
Земеделие и градини: 0.5 хектара (5000 квадратни метра)
Мобилна къща: 49m²
Политунел: 60 квадратни метра
Оранжерия на Венло: Дълбоко остъклено стъкло с дължина 16 метра
Контейнери: 50m² пъти 2
Площи за паша: 1.68 хектара (1.68 км²)
Смесена гора: 1.25 хектара (1.25 км²)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB